Besplatna dostava Radno vreme kontakt centra 10:00 - 21:00 Kontakt: 022/2100074

Vraćanje robe

VRAĆANJE ROBE

1. REKLAMACIJA ili VRAĆANJE ROBE

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu trendi@skyfactory.rs i ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći tu  i popunjenog ga vratite zajedno sa robom i  originalnim  računom u roku 14 dana od dana prijema robe na Sky Factory D.O.O adresa Branka Bajića 9E Novi Sad, sa naznakom „Internet prodaja“. Po prijemu robe Trendi optika će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.

U slučaju relamacije zbog nesaobraznosti robu možete vratiti o trošku prodavca preko ugovorenog operatera – POST EXPRESS kurirske službe.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

  1. isporuka proizvoda koji nije naručen
  2. isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.